Beoordeel ons op:


HET MECK - Provincialeweg 44 - 5503 HG - Veldhoven - info@behandelcentrumneurologie.nl

Telefoon: +31 (0) 40 230 6853 - Fax: +31 (0) 40 253 7922


Contact gegevens

HET MECK

Provincialeweg 44
5503HG Veldhoven

info@behandelcentrumneurologie.nl

Telefoon: 040-2306853

Fax: 040-2537922

Paul Dellemijn is gepromoveerd op neuropathische pijn en heeft als aandachtsgebied neurologische pijnsyndromen, neurotraumatologie, hoofdpijn, cognitieve stoornissen en
Parkinsonismen. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie, ParkinsonNET, Nederlandse Vereniging voor Hoofdpijn Centra en de Federatie Medisch Specialisten.

Link naar BIG-register.

Voor het raadplegen van eventuele opgelegde maatregelen van onze specialisten kunt u het BIG-register raadplegen.

Jan Tromp, sinds 1 oktober 2016 ben ik werkzaam op het secretariaat. Voor die tijd ben ik 24 jaar in de luchtvaartsector actief geweest en daarna heb ik nog 7 jaar bij KPN/Getronics in de serviceverlening voor KPN zakelijke markt gewerkt. Samen met collega Dianne verzorg ik de administratie, klantcontact en de ICT zaken binnen de kantooromgeving. De grote verscheidenheid aan activiteiten en het contact met de mensen geven mij veel voldoening in dit werk. Goede kwaliteit dienstverlening is waar het Behandelcentrum voor staat en daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Dianne van der Hoorn, sinds 1 december 2017 ben ik werkzaam op het secretariaat. Ik heb de opleiding medisch secretaresse gevolgd op de M.e.a.o. in Eindhoven. Hiervoor ben ik werkzaam geweest op de front- en backoffice van het Philips Pensioenfonds. In mijn vrije tijd, doe ik vrijwilligerswerk voor Vitalis en werk ik in een verzorgingshuis met dementerende ouderen. Ik vind het heerlijk om voor deze mensen te zorgen en ze een leuke dag te bezorgen. Daarnaast ben ik actief lid bij een handbalvereniging waar ik training geef aan kinderen tussen de 10-15 jaar.

Harry Houben is werkzaam als klachtenfunctionaris voor het Behandelcentrum Neurologie en heeft ruime ervaring als leidinggevende in ziekenhuizen en verpleeghuis.

Wie zijn wij

Marjon van der Hoeven studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Haar aandachtsgebieden zijn hoofdpijn, duizeligheid en SOLK (somatisch onverklaarde lichamelijke klachten). “Heldere communicatie en een goede begeleiding van de patiënt gedurende het gehele behandeltraject zijn erg belangrijk voor mij. Patiënten moeten zich gehoord voelen en al hun vragen op een begrijpelijke manier beantwoord krijgen.”


Link naar BIG-register.