Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ons team

Ons team bestaat uit een aantal specialisten; ieder op een eigen vakgebied.

Neurologen Behandel Centrum Neurologie

Paul Dellemijn

Paul Dellemijn is gepromoveerd op neuropathische pijn en heeft als aandachtsgebied neurologische pijnsyndromen, neurotraumatologie, hoofdpijn, cognitieve stoornissen en Parkinsonismen. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie, ParkinsonNET, Nederlandse Vereniging voor Hoofdpijn Centra en de Federatie Medisch Specialisten.

Johan Hiel

Johan Hiel is opgeleid tot neuroloog aan de Radboud UMC te Nijmegen en gepromoveerd op DNA-repair stoornissen. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring in de algemene neurologie met als speciale aandachtsgebieden hoofdpijn en rugproblematiek.

Philip Pevenage

Philip Pevenage, sinds 2003 radioloog (neuro- en hoofd/halsradiologie), is opgeleid in ZNA Middelheim (Antwerpen) en UZ Brussel (VUB). Naast zijn werkzaamheden voor BCN is hij actief in het MRI Centrum (Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Breda, Utrecht, Leiden, en Groningen) en het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis’

Secretariaat Behandel Centrum Neurologie

Jan Tromp

Jan Tromp, sinds 1 oktober 2016 ben ik werkzaam bij Behandelcentrum Neurologie. Voor die tijd ben ik 24 jaar in de luchtvaartsector actief geweest en daarna heb ik nog 7 jaar bij in de serviceverlening voor telefonie gewerkt. Ik verzorg met name  de ICT zaken binnen de kantooromgeving. Goede kwaliteit dienstverlening is waar het Behandelcentrum voor staat en daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Nazdar Shalal

Ik ben werkzaam op het secretariaat. Ik hou van mijn werk als secretaresse door de verscheidenheid in taken, in zowel het administratieve als klantencontact. Ik heb de opleiding secretaresse gevolgd op het ROC. Hiernaast heb ik ook een opleiding gevolgd in het verrichten van EMG (elektropmyografie). In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn familie.

Emma Noordveld

Mijn avontuur begon als doktersassistente. Daar ontdekte ik mijn liefde voor klantcontact, iets wat me altijd al aantrok. Mijn grootste kwaliteiten werden mijn empathie, sociale vaardigheden en betrouwbaarheid. Het bijstaan van patiënten tijdens hun zorgtraject gaf me diepe voldoening. Ik besloot een diploma in social work te behalen, waar ik leerde hoe ik mensen in kwetsbare situaties kon ondersteunen. In mijn vrije tijd vind ik rust in schilderen en geniet ik van kostbare momenten met mijn dierbaren. Nu werk ik in een neurologisch behandelcentrum, wat elke dag nieuwe uitdagingen en leerkansen biedt. Klantcontact blijft voor mij het allermooiste. Ik kan me geen betere manier voorstellen om mijn dagen te vullen dan anderen te helpen en te steunen.

Noa Heesakkers

Mijn naam is Noa Heesakkers, 18 jaar oud. Sinds januari 2024 versterk ik met veel plezier het secretariaat van Behandel Centrum Neurologie voor mijn BBL opleiding Allround Assistant Business Services. Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling tussen administratieve werkzaamheden en het klantencontact. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vrienden en familie.

Nico Broers

Nico Broers is de klachtenfunctionaris van het Behandel Centrum Neurologie. Hij heeft ruim 40 jaar ervaring als advocaat bij een groot advocatenkantoor. Tot 2020 was hij ruim tien jaar lid van de Geschillencommissie Advocatuur. Momenteel is hij gepensioneerd en zet hij zich onder meer in  voor organisaties van algemeen maatschappelijk belang zoals de Voedselbank Aalst-Waalre, de Natuurwerkgroep Waalre en WensAmbulance Brabant.